Bjuda in till resultatportalen

För att kollegor, kommunchef och rektor ska få tillgång till resultatportalen behöver de bjudas in. Så här gör du för att bjuda in dem.

Först behöver du vara inloggad i resultatportalen. Sedan går du in i den organisation där du vill skapa dina inbjudningar.

Klicka på "Organisationer" i den röda rutan längst ner till höger. Välj sedan den organisation du vill bjuda in till. Välj "Bjud in användare". Fyll i personens för- och efternamn samt mejladress. Därefter väljer du bland de roller som finns.