Lektion 7: Vad är testapplikationen?

Testapplikationen är det program på datorn som du använder under screeningen. Efter att ha sett filmen i nästa lektion så vet du vad programmet är och hur det används.

En gång i månaden behöver du uppdatera applikationen för att få en förnyad och därmed förbättrad applikation. Det gör du genom att öppna applikationen två gånger. Den andra gånger kommer du att få frågan om du vill uppdatera - och du ska alltid välja att du vill det!

Nästa!

Tillbaka ett steg