Lektion 24: Att bjuda in till resultatportalen

Så här gör du för att bjud in rektor, kommunchef och kollegor till resultatportalen så att de kan ta del av resultaten.

Först behöver du vara inloggad i resultatportalen. Sedan går du in i den organisation där du vill skapa dina inbjudningar.

Klicka på "Organisationer" i den röda rutan längst ner till höger. Välj sedan den organisation du vill bjuda in till. Välj "Bjud in användare". Fyll i personens för- och efternamn samt mejladress. Därefter väljer du bland de roller som finns.